29 JUN | SALUDA | SAMEN – LUNCHEN – DANSEN

Op 29 juni is het zover: de tweede editie van Samen-Lunchen-Dansen bij Thuishaven in Amsterdam! Mis deze unieke ervaring niet en koop nu je ticket om verzekerd te zijn van een plekje aan een lange, gezellige tafel.

 

Voor €49,50 krijg je een ticket waarmee je kunt genieten van een heerlijk 3-gangen menu. Maar dat is nog niet alles! De prijs is inclusief geweldig entertainment en een toegangsticket voor Thuishaven, zodat je de hele avond kunt dansen 

 

De deuren openen om 12.00 uur en sluiten om 12.30 uur. De eerste gang wordt om 12.45 geserveerd, wees dus op tijd! Bereid je voor op een middag met entertainment, heerlijk eten en lekkere drankjes. Om 15.00 uur is het jouw beurt om los te gaan en te blijven hangen bij Thuishaven, waar DJ Colyn je opwacht. Zo kun je tot in de late uurtjes dansen met al je nieuwe vrienden.

 

Wacht niet langer en koop nu je ticket! Voor meer vragen kun je contact opnemen met [email protected].

 

 

ALGEMENE INFORMATIE:
– Lockers zijn aanwezig en te huur op het terrein.
– Vertoon van een geldig legitimatiebewijs is verplicht. Een kopie volstaat niet als geldig legitimatiebewijs.

 

SEALED TICKETS: 
– Saluda werkt met Sealed Tickets, wat inhoud dat je je tickets pas kort (24 uur) voor het event begint kunt downloaden via je orderbevestiging.

 

Door het kopen van een ticket en/of het bezoeken van een evenement bij Thuishaven, ga je akkoord met de huisregels en algemene voorwaarden.