Alle evenementen tot en met 13 aug zijn gecanceld. Het Terras is elke zaterdag & zondag (alleen met mooi weer) geopend van 14:00 – 00:00.

Wij zijn boos, verdrietig en voelen ons goed belazerd. Veel sterkte voor iedereen in deze industrie wat is het een mokerslag voor de kleine ondernemers, artiesten en dance professionals die na zo een lange en moeilijke tijd weer met een glimlach aan de zomer waren begonnen. Thanks Thuishaven familie ook al hebben jullie onze website goed gekilled een paar keer.

 

Informatie over tickets

Tickets van gecancelde shows die gekocht zijn via Tibbaa & TicketSwap blijven geldig. Met de barcode op je oude ticket kan je tzt een nieuw ticket bestellen (gratis) voor een Thuishaven show naar keuze t/m 1 juli 2022.
Nieuwe & vervangende shows komen stapsgewijs online en kaartkopers krijgen als eerste de mogelijkheid om oude tickets in te wisselen. Uitgebreide info over het inwisselen van tickets ontvang je in de komende weken via de mail.

 

Thuishaven w/ Het Terras

Het Terras is elke zaterdag & zondag (alleen met mooi weer) geopend van 14:00 – 00:00. Een coronatoegangsbewijs/ negatieve test is niet nodig voor Het Terras. Heb je klachten die passen bij het coronavirus? Blijf thuis.